Dnes je: pondelok 15. marec 2010 - Svetlana

AUKCIE | KINEMA | REALITY
Špeciálna spolupráca
Ak chcete pridať príspevok, musíte sa prihlásiť do diskusného systému. Ak u nás ešte nie ste zaregistrovaní, získajte svoje konto len za 30 sekúnd! REGISTRÁCIA
Pamätaj si ma 14 dní
Zaväzujem sa dodržiavať pravidlá diskusií
Zabudol som hesloRegistrácia

V diskusiách Čas.sk je zakázané:  
  • osobné útoky, vyhrážky alebo obťažovanie
  • zverejňovať názory alebo texty podporujúce nasilie, rasizmus, nenávisť
  • používať obchodné informácie
  • používať cudziu identitu
  • vkladať viacnásobne sa opakujúce príspevky (tzv. tapetovanie)
  • akýmkoľvek spôsobom porušovať autorské práva
  • zverejňovať odkazy na internetové stránky, ktorých obsah nesúvisí s témou diskusie
a je to

teraz si v base uzije ten ***.

jano1234
27. 04. 2009 07:56
REAGOVAŤ
k Lacovi

tymto ***.vztahom chcete lepsie predat noviny?????
vacsiu blbost som nepocula

desirre25
27. 04. 2009 08:53
REAGOVAŤ
hm tak to by bol skaredy parik

fuj obaja - krasavci

zajacpo
27. 04. 2009 09:44
REAGOVAŤ
akože Vám ***?

to co za cokotiny pisete?

stenko
27. 04. 2009 10:21
REAGOVAŤ
***cina riadna a ten Novy čas ach

Ta to uz co si vy nevimyslite ked chcete predat ten vas bulvarny platok norm chalan poznam ho z videnia som z GL a ten ch....j Liptaj to aj podla mna vyprovkoval a ten noz si tam on doniesol a vitahol ho na Laca potom sa Lacosplasil a urobil to skoda do.........l si karieru

pipo1111
27. 04. 2009 12:56
REAGOVAŤ
Náboženstvo

Z dobre informovaného zdroja som sa dozvedel,že nebohý Liptaj lákal ľudí do sekty Svedkovia Jehovovi a kedže Ščurko bol/je/ veľký kresťan,nechcel sa nechať pretiahnuť ku Svedkom Jehovovím,tak došlo ku potýčke,pri ktorej nebohý Liptaj vytiahol nôž a dôrazne žiadal Ščurka,aby si to dobre premyslel.No a Ščurko to trošku nedomyslel,hcytil Liptajovu ruku,v ktorrej držal nôž a začal bodať a bodať.No a teraz sa hanbí prriznať,že to bolo kvoli náboženstvu,tak preto toľko nejasností.

mergy
27. 04. 2009 13:29
REAGOVAŤ
Scuro a teply???? ha ha ha

vacsiu blbost som fakt nepocula..... toho Liptaja som nepoznala ale Scurka hej.... tak to je ten posledny, o ktorom by sa to dalo povedat....

ked uz chcete predat clanok alebo neviem co, tak si najprv zistite skutocnosti, alebo trochu rozmyslajte... bez rozmylsu moze pisat len niekto, kto ma IQ hojdacieho konika

kakuro
27. 04. 2009 15:21
REAGOVAŤ
Neverim

Neviem cele je to veľmi čudne možno ma psychiku ale hrať a nič nepovedať a hral rok a pol bez toho aby nato niekto priśiel a dalšia vec je ,že nosil nožik lebo fakt buď sa cítil ohrozeny alebo neviema ale zdravý človek nožík nenosí a dalšia sranda určite jasneee v novom peugote bude nosiť lopatu a čakan bežne po ruke veď čo ked niekoho dam dole cele je to divne aj policia mlčí a aj on ako keby nevedeli čo nato povedať ....

lukas0000
27. 04. 2009 16:07
REAGOVAŤ
Re: Neverim

možno mal nejakú novú verziu švajčiarskeho nožíka - nožík, čakan, lopata a nožničky na nechty

zoja
27. 04. 2009 19:06
REAGOVAŤ
vy ***i

scura ste nepoznali nech urobil co urobil nebol to pre mna hrac ale kamarat...a to ze zabil bezvyznamneho sedliaka no a co????hned by som ho pustila a co?????a JANO1234 ty si hned uzijes ako ti roz.....ebem hlavu!!!!!laci nieje *** je to uplne neskutocny uzasny antasticky clovek a najma saleny kamarat!!!!!nas scuro......ja viem svoje...........chodte do pi.......SCURO JE NAS!!!!!!

dangersona
27. 04. 2009 22:37
REAGOVAŤ
tvoj

tak či tak v base si pretiahne aj ritný otvor ten bezvíznamný scuro.

vpz1
03. 05. 2009 21:06
REAGOVAŤ
Zaujímavá zhoda

... nie som sám, kto si to myslí, a o to viac ma to šokovalo, keď sa táto informácia objavila po prvý krát, lebo ešte predtým, krátko potom ako vypukla táto kauza, som mal "tušenie", že toto mohlo byť aj motívom, reps. ich vzťah.
Nemusel byť priamo milenecký, ale viete, tie také... občasné stretká... mohli byť!
Akosi som mal tento pocit od začiatku..., ale... to už vie iba Ščuro.

Aj keby boli ***exuáli (osobne mi to nevadí, navyše v tajnosti ... ), akákoľvek vražda bude len vraždou (a za to príslušný trest) a o to viac, ak a udeje za takýchto okolností, to svedčí o nevysleposti a slabej osobnosti daného jednotlivca = Ščurka. (škoda, že takýchto ľudí je viac, potom zlyhavajú aj v jednoduchých veciach, u športovcov ***exualita je ako - rozbuška, a to potom stresuje, najmä, ak majú úspech a taja to, a boja sa "odhalenia")

Jacko
06. 05. 2009 13:13
REAGOVAŤ
Inzercia
Najdiskutovanejšie

Najnovšie diskusie

D&g panske
D&g panske
30.33 EUR
(914 SKK)
Jay baxter
Jay baxter
1.53 EUR
(46 SKK)
Charita -
Charita -
72.49 EUR
(2184 SKK)
Anketa
Absolútny OTO Banášová bola ONLINE: Peťo na OTO-a nakoniec prišiel

Adela Banášová získala cenu Absolútny OTO 2009! Potvrdila tak fakt, že je nielen najlepšou, ale zároveň aj divácky najobľúbenejšou moderátorkou.

VIDEO: Beckham si roztrhol achilovku, šampionátu je koniec!

Anglický futbalový stredopoliar David Beckham si roztrhol achilovku na ľavej nohe a sen o účasti na letných majstrovstvách sveta v JAR sa mu rozplynul.

VIDEO - Módna pohroma na OTOvi: Toto už Heribanová prehnala!

Kvetinové šaty doplnené ružovou mikinou a zicherky vo vlasoch. V takomto outfite prišla na udeľovanie cien OTO dcéra moderátorky Aleny Heribanovej.

VIDEO - Vodca Pospolitosti Sýkora: V sobotu svadba, v nedeľu slávil Tisa

Pred Prezidentským palácom sa zišli prívrženci i odporcovia vojnového Slovenského štátu. Dôvodom stretnutia bolo 71. výročie jeho vzniku.